hmi

Smart Industry Platform

Om slimmere beslissingen te nemen wil je meer informatie uit je productieprocessen en -besturingen halen. Bijvoorbeeld om productieaantallen te voorspellen, het energieverbruik te optimaliseren of de noodzaak van onderhoud te bepalen aan de hand van de machineconditie. Dat is allemaal mogelijk, omdat industriële automatisering voortdurend digitaler en intelligenter wordt. Meer en meer kun je data uit machines en productielijnen verzamelen en omzetten in managementinformatie voor procesoptimalisatie en uiteindelijk outputverhoging. Dat heet Smart Industry, of Industrial Internet of Things (IIoT), omdat alle apparaten en informatiesystemen met elkaar verbonden moeten zijn. Wij ontwikkelen hier oplossingen voor en die bieden we je aan via het Van Egmond Groep Smart Industry Platform.

Download de brochure

“Met onze flexibele en pragmatische automatiseringsaanpak kunnen wij onze werkwijze en productieprocessen moeiteloos aan je wensen en behoeften aanpassen.”

Dit slimme en flexibele platform voorziet in de volgende functionaliteiten:

  • Lijnmonitoring: het monitoren, visualiseren, alarmeren en datalogging;
  • Overall Equipment Effectiveness (OEE): het meten, rapporteren en optimaliseren van de efficiency van machines en productielijnen;
  • Connectiviteit met PLC’s, SCADA, sensoren en bovenliggende systemen zoals ERP-systemen, MES koppelingen, Edge-servers en Cloud- servers en applicaties;
  • Data-analyse mogelijkheden;
  • Predictive maintenance.

Download de brochure industriële automatisering

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze industriële automatisering kunnen ondersteunen? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Benieuwd wat wij met onze industriële automatisering voor je kunnen betekenen?

Nieuws over Smart Industry Platform

Valentijn header
Blog

Smart Industry Platform: verkrijg meer informatie…

Van Egmond Groep Digital Engineering
Blog

Ervaar gemak en vooruitgang met digital…

header inda
Blog

Breid je capaciteit uit met engineeringsservices…

Blogbericht INDA
Blog

Verlaag de productiekosten van jouw organisatie…