INDA
INDA

Industriële Automatisering

Van Egmond Groep is dé partner op gebied van industriële dienstverlening.

Wij passen onze werkwijze en productieprocessen moeiteloos aan, waarbij we de klant compleet ontzorgen.

Drie bedrijven, één groep

Industriële Automatisering werkt nauw samen met het Kenniscentrum en de Elektrogroothandel. Doordat wij vertegenwoordigd zijn in elke tak van de industrie zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en bij onze leveranciers. Door de inzet van deze kennis en expertise en een intensieve partnering, kunnen wij totaalprojecten leveren en onze klanten volledig ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Software Engineering

Onze software engineers ontwikkelen software voor het aansturen van machines en voor processen in de industriële automatisering, zoals Human Machine Interface-systemen. Zij laten zich niet beperken tot een standaard omgeving, maar ontwikkelen voor jou het meest ideale systeem om processen te automatiseren. Onze engineers werken nauw samen met collega’s van het kenniscentrum zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen bijvoorbeeld Industrie 4.0.

Hardware Engineering

Op basis van de klantwens en geldende eisen, ontwikkelen onze hardware engineers elektrische schema’s voor besturingspanelen en energieverdelers voor toepassing door eindgebruikers en de zelf installerende industrie. Voor het tekenen van het ontwerp en het vastleggen van bijhorende componenten gebruiken wij software van EPlan.

Bouw besturingspanelen en energieverdelers

Onze besturingspanelen en energieverdelers gaan de hele wereld over. Dit vraagt een brede kennis in verschillende normen en specifieke expertises. Van Egmond Groep Industriële Automatisering is UL-gecertificeerd. Wij mogen dan ook producten assembleren, testen en certificeren voor de Amerikaanse en Canadese markt.

Wij zijn gericht op het leveren van maatwerkoplossingen aan onze klanten en gaan voor het comfortgevoel. Belangrijk hierbij is dat de klant compleet ontzorgd wordt. De toegevoegde waarde die wij hierin bieden is het leveren van halffabrikaten, waarin op verzoek van de klant bijvoorbeeld specifieke sparingen in de panelen aangebracht worden of we bereiden afgaande bekabeling voor of sluiten deze al geheel aan voor de klant. Wij passen onze werkwijze en productieprocessen moeiteloos aan om aansluiting te vinden bij onze opdrachtgevers.

Industriële Automatisering
Industriële Automatisering