.
.

Digitaal zaken doen

Vergroot je slagvaardigheid met digitalisering

Digitalisering is niet meer weg te denken uit ons privéleven. We ervaren dagelijks het gemak van online contact en de meeste zaken regelen we via pc, laptop, tablet of smartphone. Hetzelfde geldt in ons werk. De industrie ondergaat een digitale transformatie, onder de noemer Smart Industry (of Industrie 4.0). Er zijn echter nog wel de nodige uitdagingen; losse systemen die niet met elkaar communiceren, papierwerk dat inefficiënt en foutgevoelig is, databases die slecht worden onderhouden en webshops die gebruiksonvriendelijk zijn. Wil je in jouw werk digitaal zaken doen met de vrijheid, flexibiliteit en slagvaardigheid die je privé inmiddels helemaal gewend bent? Dan kun je een beroep doen op de brede expertise van Van Egmond Groep! 

Download de brochure

Account portal aanvragen

Voor het plaatsen van bestellingen in onze portal hebben wij enkele bedrijfsgegevens van je nodig. Vraag eenvoudig jouw account aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat biedt digitaal zaken doen met Van Egmond Groep je nu precies?

Met onze dienstverlening voor digitaal zaken doen ondersteunen we de digitalisering van je bestelproces en andere bedrijfsprocessen. Afhankelijk van de huidige inrichting van je processen en je wensen voor modernisering, bieden we verschillende diensten aan. We beheersen de standaardoplossingen voor digitaal zaken doen en hebben ook de expertise in huis om maatwerkoplossingen te ontwikkelen. Of je nu machinebouwer, paneelbouwer of installateur bent, of een industriële eindgebruiker met een MRO-behoefte, we hebben een passende oplossing voor digitaal zaken doen. We bedienen daarnaast elke gebruiker, van de engineer die zich oriënteert op de beste componenten voor een nieuw ontwerp, tot medewerkers van de technische dienst die de passende artikelen voor revisie of reparatie zoekt. Lees hieronder meer over onze oplossingen.
 

Met digitaal zaken doen ontzorgen we je graag en bieden we je efficiënte oplossingen voor jouw digitale uitdagingen.

.
.
.
.

Download de brochure Digitaal zaken doen

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze dienstverlening rondom digitaal zaken doen kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je met digitaal zaken doen uit handen kunnen nemen zodat jij nog efficiënter kunt werken? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

 
 

 

Brochure Digitaal zaken doen

Benieuwd wat wij met onze dienstverlening digitaal zaken doen voor jou kunnen betekenen?

Nieuws over Digitaal zaken doen

header
Nieuws
9 september, 2021

Lancering vernieuwde Portal: meld je aan voor ons…

header e-commerce
Nieuws
12 mei, 2021

Nieuwe functionaliteiten Van Egmond Groep Portal…

.
Nieuws
22 januari, 2021

Nieuwe functionaliteiten Van Egmond Groep Portal…

Sarel Selector
Nieuws
24 november, 2020

Sarel Universal Enclosures Product Selector…