.

Digitaal zakendoen

Vergroot je slagvaardigheid met digitalisering

Digitalisering is niet meer weg te denken uit ons privéleven. We ervaren dagelijks het gemak van online contact en de meeste zaken regelen we via pc, laptop, tablet of smartphone. Hetzelfde geldt in ons werk. De industrie ondergaat een digitale transformatie, onder de noemer Smart Industry (of Industrie 4.0). Er zijn echter nog wel de nodige uitdagingen; losse systemen die niet met elkaar communiceren, papierwerk dat inefficiënt en foutgevoelig is, databases die slecht worden onderhouden en webshops die gebruiksonvriendelijk zijn. Wil je in jouw werk digitaal zakendoen met de vrijheid, flexibiliteit en slagvaardigheid die je privé inmiddels helemaal gewend bent? Dan kun je een beroep doen op de brede expertise van Van Egmond Groep! 

Download de brochure

Account portal aanvragen

Voor het plaatsen van bestellingen in onze portal hebben wij enkele bedrijfsgegevens van je nodig. Vraag eenvoudig jouw account aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat biedt digitaal zakendoen met Van Egmond Groep je nu precies?

Met onze dienstverlening voor digitaal zakendoen ondersteunen we de digitalisering van je bestelproces en andere bedrijfsprocessen. Afhankelijk van de huidige inrichting van je processen en je wensen voor modernisering, bieden we verschillende diensten aan. We beheersen de standaardoplossingen voor digitaal zakendoen en hebben ook de expertise in huis om maatwerkoplossingen te ontwikkelen. Of je nu machinebouwer, paneelbouwer of installateur bent, of een industriële eindgebruiker met een MRO-behoefte, we hebben een passende oplossing voor digitaal zakendoen. We bedienen daarnaast elke gebruiker, van de engineer die zich oriënteert op de beste componenten voor een nieuw ontwerp, tot medewerkers van de technische dienst die de passende artikelen voor revisie of reparatie zoekt. Lees hieronder meer over onze oplossingen.
 

Met digitaal zakendoen ontzorgen we je graag en bieden we je efficiënte oplossingen voor jouw digitale uitdagingen.

.
.

Download de brochure Digitaal zakendoen

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze dienstverlening rondom digitaal zakendoen kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je met digitaal zakendoen uit handen kunnen nemen zodat jij nog efficiënter kunt werken? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Benieuwd wat wij met onze dienstverlening digitaal zakendoen voor jou kunnen betekenen?

Nieuws over Digitaal zakendoen

header systeemkoppelingen
Blog

Vereenvoudig je orderproces met een…

Digitaliseren
Blog

Hoe Van Egmond Groep jouw orderproces…

SCSN
Blog

De voordelen en het gemak van een SCSN-koppeling

realpars
Nieuws

RealPars trainingen nu ook beschikbaar via Van…