Danfoss

Danfoss merkpagina
Danfoss merkpagina

logo danfossSinds 1968 is Danfoss Drives wereldwijd marktleider op het gebied van ontwikkeling en levering van frequentieregelaars. De Danfoss VACON® en VLT® frequentieregelaars staan garant voor betrouwbaarheid, innovatie en expertise voor aandrijftoepassingen binnen de verschillende industriële sectoren.

Danfoss frequentieregelaars zijn onafhankelijk van motorfabrikanten. Het uitgebreide assortiment beslaat een vermogensbereik van 0,25 kW – 5,3 MW en omvat vloeistof- en luchtgekoelde regelaars. Danfoss Drives biedt tevens oplossingen voor energieopslag en energieconversie. Met de DrivePro diensten, kunt u op ons rekenen. We bieden onze klanten extra ondersteuning, zodat u uw toepassingen optimaal kunt benutten.

Het Danfoss Drives portfolio bestaat uit hoogwaardige, toepassingsgerichte VACON® en VLT® producten die procesprestaties maximaliseren, energie besparen en emissies minimaliseren. Als Danfoss zijn we er trots op dat we met onze kennis, ervaring, en met onze technische producten een concrete oplossing kunnen leveren voor de uitdagingen op het gebied van klimaat, voedsel en verstedelijking. Door voortdurende innovatie, maar ook door samenwerking met partners, zoals Van Egmond, bouwen we aan een koolstofarme toekomst, versnellen we het economisch herstel en genereren we een duurzame groei.

Download hier het bekende naslagwerk Wetenswaardigheden over Frequentieregelaars.

Download

Meer informatie over de oplossingen van Danfoss

Nieuws over Danfoss

Danfoss Smart Logic Controller
Nieuws
25 oktober, 2021

Danfoss: Minder complexiteit, meer flexibiliteiet…

Danfoss Drives Webinar
Nieuws
6 oktober, 2021

Danfoss Drives webinar 14 oktober: EMC gezien…

Danfoss - Food & Beverage
Nieuws
23 september, 2021

Voedselverwerkende installaties van Danfoss Drives

.
Nieuws
25 mei, 2021

Positionering en synchronisatie eenvoudig met een…