Danfoss

Danfoss merkpagina

logo danfossSinds 1968 is Danfoss Drives wereldwijd marktleider op het gebied van ontwikkeling en levering van frequentieregelaars. De Danfoss VACON® en VLT® frequentieregelaars staan garant voor betrouwbaarheid, innovatie en expertise voor aandrijftoepassingen binnen de verschillende industriële sectoren.

Danfoss frequentieregelaars zijn onafhankelijk van motorfabrikanten. Het uitgebreide assortiment beslaat een vermogensbereik van 0,25 kW – 5,3 MW en omvat vloeistof- en luchtgekoelde regelaars. Danfoss Drives biedt tevens oplossingen voor energieopslag en energieconversie. Met de DrivePro diensten, kunt u op ons rekenen. We bieden onze klanten extra ondersteuning, zodat u uw toepassingen optimaal kunt benutten.

Het Danfoss Drives portfolio bestaat uit hoogwaardige, toepassingsgerichte VACON® en VLT® producten die procesprestaties maximaliseren, energie besparen en emissies minimaliseren. Als Danfoss zijn we er trots op dat we met onze kennis, ervaring, en met onze technische producten een concrete oplossing kunnen leveren voor de uitdagingen op het gebied van klimaat, voedsel en verstedelijking. Door voortdurende innovatie, maar ook door samenwerking met partners, zoals Van Egmond, bouwen we aan een koolstofarme toekomst, versnellen we het economisch herstel en genereren we een duurzame groei.

Download hier het bekende naslagwerk Wetenswaardigheden over Frequentieregelaars.

Download

Meer informatie over de oplossingen van Danfoss

Nieuws over Danfoss

Energiebesparing Danfoss
Nieuws
31 oktober, 2022

Energiebesparing met Danfoss

Danfoss HVAC FC102
Nieuws
27 juni, 2022

Intelligente drives van Danfoss verbeteren HVAC-…

Danfoss VLT HVAC
Nieuws
14 april, 2022

Bespaar energie en verbeter het binnenklimaat…

Danfoss voedselverwerken
Nieuws
24 maart, 2022

Voedselverwerkende installaties met aandrijving…