Danfoss

Danfoss merkpagina

logo danfossSinds 1968 is Danfoss Drives wereldwijd marktleider op het gebied van ontwikkeling en levering van frequentieregelaars. De Danfoss VACON® en VLT® frequentieregelaars staan garant voor betrouwbaarheid, innovatie en expertise voor aandrijftoepassingen binnen de verschillende industriële sectoren.

Danfoss frequentieregelaars zijn onafhankelijk van motorfabrikanten. Het uitgebreide assortiment beslaat een vermogensbereik van 0,25 kW – 5,3 MW en omvat vloeistof- en luchtgekoelde regelaars. Danfoss Drives biedt tevens oplossingen voor energieopslag en energieconversie. Met de DrivePro diensten, kunt u op ons rekenen. We bieden onze klanten extra ondersteuning, zodat u uw toepassingen optimaal kunt benutten.

Het Danfoss Drives portfolio bestaat uit hoogwaardige, toepassingsgerichte VACON® en VLT® producten die procesprestaties maximaliseren, energie besparen en emissies minimaliseren. Als Danfoss zijn we er trots op dat we met onze kennis, ervaring, en met onze technische producten een concrete oplossing kunnen leveren voor de uitdagingen op het gebied van klimaat, voedsel en verstedelijking. Door voortdurende innovatie, maar ook door samenwerking met partners, zoals Van Egmond, bouwen we aan een koolstofarme toekomst, versnellen we het economisch herstel en genereren we een duurzame groei.

Download hier het bekende naslagwerk Wetenswaardigheden over Frequentieregelaars.

Download

Danfoss drives authorized partners

Danfoss Drives Authorized Partner

Het partnerschap tussen Van Egmond Groep en Danfoss Drives heeft een nieuwe status bereikt binnen het Danfoss Partner Excellence Program (PEP). Als onderdeel van dit programma trainen wij bij Van Egmond Groep  onze medewerkers om een hoger kennisniveau te bereiken en te behouden. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen, met technisch advies over de toepassing en over de frequentieregelaars.

Zo stellen wij onze klanten in staat om doelstellingen in productiecontinuïteit, duurzaamheid en andere aspecten te behalen. Daarnaast breiden we de mogelijkheden voor service verder uit en blijven we onverminderd de belangrijke productseries uit voorraad leveren.

Meer informatie over de oplossingen van Danfoss

Nieuws over Danfoss

Danfoss
Nieuws
24 november, 2023

Danfoss DrivePro® Extended Warranty

Danfoss Profinet
Nieuws
19 september, 2023

Verhoog de systeembeschikbaarheid met PROFINET S2…

Danfoss HVAC 3D
Nieuws
18 augustus, 2023

Optimaliseer je HVAC-toepassing met de 3D BIM-…

danfoss
Nieuws
15 juni, 2023

Energiebesparing bij koeling met Danfoss