Naar inhoud Naar navigatie

Informatie over deze internetsite

 

Deze internetsite wordt met de grootste zorg bijgehouden door ons redactieteam.
Heeft u op- en/of aanmerkingen, klik dan hier.
Disclaimer
Van Egmond Groep heeft veel zorg en aandacht besteed aan deze internetsite. Er kunnen echter geen garanties worden gegeven in het kader van volledigheid en of juistheid van informatie op de site. Alle juridische entiteiten die onder de Van Egmond Groep vallen, kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en of voor de gevolgen van het gebruik van deze site. Ook kunnen geen rechten aan (de inhoud van) deze site worden ontleend. Er is geen garantie voor correct  functioneren van de site. Links naar andere internetsites zijn geplaatst ter informatie van bezoekers van de Van Egmond Groep internetsite. Van Egmond geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze internetsites, en aanvaard dan ook geen aansprakelijkheid voor schade welke direct of indirect geleden wordt door het gebruik hiervan. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Privacy statement
Van Egmond Groep is de eigenaar van de informatie op www.vanegmond.nl en respecteert uiteraard de (wettelijke) privacyregels. Verkregen informatie en/of persoonsgegevens zullen niet worden verkocht, verdeeld of verhuurd aan derden zonder dat daar uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven. De verkregen informatie wordt gebruikt voor orderafhandeling en om opdrachtgevers en andere belanghebbenden te informeren over ontwikkelingen met betrekking tot onze organisatie, producten en diensten.
Onze internetsites zijn CO2-neutraal
Onze internetsite en Portal worden gehost bij providers die het, net als Van Egmond, belangrijk vinden om duurzaam te ondernemen. Onze internetsite en Portal zijn "groen" en CO2-neutraal en mogen daarom het Cleanbits-logo dragen. Cleanbits is een actieve organisatie die streeft naar een zinvolle bijdrage aan het cre�ren van een duurzaam, milieuvriendelijk internet. Klik op het logo voor meer informatie.