ABB

ABB logo

Het ABB-concern is een internationale onderneming met vestigingen in bijna 100 landen. In totaal werken er ongeveer 117.000 mensen. ABB is marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpt nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren terwijl tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu afnemen. Om de klanten optimaal van dienst te zijn, heeft ABB haar krachten gebundeld in divisies waarin zoveel mogelijk samenhangende kennis en ervaring bijeengebracht zijn. Op die manier kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Power Products & Power Systems
Power Products en Power Systems bedienen de energiesector evenals de industriële en commerciële bedrijven met een breed assortiment aan producten, systemen en diensten op het gebied van energietransmissie en -distributie; automatisering en windenergie. Power Products produceert hoogspannings- en distributietransformatoren, hoog- en middenspanningsschakelinstallaties, vermogensschakelaars, condensatoren en kabels evenals andere producten en technologieën voor hoog- en middenspanningstoepassingen. Binnen Power Systems zijn Substation Automation Systems ondergebracht in het bijzonder voor de energieopwekkings- en energiedistributiebedrijven. De activiteiten op het gebied van Windenergie vallen ook onder Power Systems.


Discrete Automation and Motion
Deze divisie levert producten en oplossingen inclusief de bijbehorende service diensten waarmee de industriële productiviteit van onze klanten verhoogd kan worden terwijl er gelijktijdig een efficiënt gebruik van de benodigde energie gemaakt wordt. De motoren, generatoren, aandrijvingen PLC's (programmable logic controllers) en robot-oplossingen bieden oplossingen voor tal van aandrijf- en automatiseringsvraagstukken. ABB vervult een marktleidersrol op het gebied van generatoren voor opwekking van windenergie terwijl de oplossingen op het gebied van zonne-energie steeds verder uitgebreid worden.

Low Voltage Products
Met compacte producten en systemen, ingebouwde intelligentie, zelfregelende functies, efficiënt energieverbruik en een scherpe prijs speelt Low Voltage Products in op de vraag naar producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Wij leveren onze producten en systemen aan een groot aantal industrieën en eindklanten. Een ander belangrijk verkoopkanaal naar de markt wordt gevormd door: dealers, groothandel, machinefabrieken, system integrators, installateurs en engineeringsbureaus (EPC's).

Process Automation
ABB is marktleider op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie. Wij maken het klanten mogelijk hun prestaties te verbeteren en daarbij de milieubelasting te reduceren. De divisie Process Automation is gespecialiseerd in oplossingen voor de industrieën: chemie, olie & gas, farma, levensmiddelen, papier, metaal, water-, infra-, energie, marine en turbochargers. Door onze kennis en producten kunnen onze klanten hun prestaties verbeteren en hun energieverbruik verminderen.

Meer informatie over de oplossingen van ABB

Nieuws over ABB

.
Nieuws
21 juni, 2021

ABB PSR- en PSE-serie softstarters

ABB voeding
Nieuws
5 mei, 2021

ABB voedingen: Betaalbare en betrouwbare…

ABB S200C
Nieuws
29 maart, 2021

Bespaar 50% ruimte met de compacte…

.
Nieuws
21 december, 2020

ABB: Intelligente CM-TCN…