ABB

ABB Van Egmond Groep merk

ABBABB Electrification Business Area is wereldwijd koploper in de ontwikkeling van elektrotechnische producten en oplossingen, en is met ruim 200 productielocaties actief in zo’n 100 landen. Onze meer dan 50.000 medewerkers zetten zich dagelijks in om de manier waarop mensen wonen, werken, leven en met elkaar in verbinding staan, te veranderen met veilige, slimme en duurzame energievoorzieningsoplossingen. Wij geven vorm aan toekomstige trends en onderscheiden ons met technologische en digitale innovatie. Daarnaast bieden wij onze klanten een uitstekende ervaring door operational excellence in de utiliteit, industrie, gebouwtechniek, infrastructuur en mobiliteit.

Smart Industries

Dat is profiteren van de mogelijkheden van digitalisering en de connected wereld. Met productietechnologie die slim, energie-efficiënt, veilig en duurzaam is, kan de Nederlandse industrie zich blijven onderscheiden.

ABB begrijpt de uitdagingen waar de industrie voor staat. Verandering in het energielandschap, druk op marges, continuïteit en flexibiliteit vragen om een combinatie van digitale en technologische innovaties om de energietransitie vorm te geven en productielocaties en -processen slimmer en duurzamer te maken.

Oplossingen van nu met techniek van morgen, zodat klanten blijvend meerwaarde kunnen leveren. Werken aan een duurzame, veilige en slimme toekomst? Samen elektrificeren we Nederland.

Configuratoren en selectoren

ABB e-configure

ABB e-Configure

Bespaar tijd en kosten en voorkom fouten bij het ontwerpen en configureren van laagspanningsoplossingen, verdeelsystemen en besturingskasten. Met de ABB configuratietool e-Configure is het eenvoudig om ABB producten te vinden, te selecteren en te configureren. Gebruikers beschikken direct over de juiste, actuele informatie en complete specificaties. Een onmisbare tool voor machine- en paneelbouwers, system integrators en engineers.
Bekijk een korte video voor meer informatie.
Naar de configurator

Uitgelichte producten

ABB veiligheid
Machineveiligheid

Veilige, intelligente en duurzame oplossingen voor machineveiligheid. Dat is wat je van ABB kunt verwachten. Oplossingen die rekening houden met de specifieke eisen van branches of toepassingen, zoals hygiëne en explosiegevaar.

ABB DIN-rail

DIN-rail componenten

In alle sectoren van de industrie is de DIN-rail een bewezen oplossing om elektrotechnische componenten snel, veilig en betrouwbaar te monteren en samenstellen van maatwerkoplossingen voor o.a. beveiliging en monitoring.

ABB ty-rap

ABB Ty-Rap®

Of het nu gaat om kabelbinders die bestand zijn tegen extreme temperaturen, vlammen, continu zonlicht, UV-straling, agressieve chemicaliën of om kabelbinders met een hoge spankracht: ABB Ty-Rap® beschikt is de juiste oplossing.

Motorbeveiliging en besturing
Motorbeveiliging en -besturing

Beveilig en regel jouw motoren voor optimale beschikbaarheid. Tailor made oplossingen voor alle applicaties. Bespaar ruimte en installatietijd en maak een toekomstbestendige keuze. Ook leverbaar met push-in spring techniek.

ABB Lastscheiders in kast

Lastscheiders in kast

Deze als hoofschakelaar toegepaste lastscheider wordt in uiteenlopende applicaties gebruikt. Met kasten van UV-bestendig materiaal, IP65 voor binnen en buiten gebruik. Een breed pakket accessoires voor snelle installatietijd en veilig onderhoud.

ABB voedingen

Voedingen

De CP-serie biedt de nieuwste technologie voor standaard tot hoogwaardige oplossingen. De voedingen zijn geschikt voor energieverdelers en besturingskasten en geschikt  voor gebruik onder zware omstandigheden.

Downloads

Energiemonitoring

Aan de slag met ABB producten voor energiemonitoring

Bekijk het assortimentsoverzicht

Linecard - voedselveiligheid

Aan de slag met ABB producten voor de voedingsmiddelenindustrie

Bekijk de producten

Meer informatie over de oplossingen van ABB

Nieuws over ABB

abb
Nieuws

ABB FlexLine® - Nieuw schroefloos…

ABB
Nieuws

ABB IoT Smart Communication Card

ABB
Nieuws

Slim meten en monitoren met ABB oplossingen

abb
Nieuws

Compacte en intuïtieve D1M 20 netwerkanalysers…